Servicii

  • Servicii de transport in Bucuresti si Romaniatransport marfa

Servicii de transport

Transportul in general se refera la deplasarea oamenilor, livrarea sau mutarea animalelor, mutarea bunurilor sau lucrurilor dintrun loc in altul. In cazul nostru vom face referire doar la transportul terestru de marfuri, mobilier, confectii sau alte obiecte si bunuri. Importanta acestor servicii de transport marfa permit dezvoltarea comertului si faciliteaza relocarile firmelor sau schimbarile de domiciliu. Fara acestea omenirea nu ar fi cunoscut un ritm al dezvoltarii asa de rapid cum il simtim de cateva decenii. Un domeniu crucial ce a condus la dezvoltarea civilizatiilor dealungul timpului. Infrastructura acestor servicii cuprinde in primul rand drumurile, statiile de alimentare, parcurile auto si depozitele de logistica. Printre vehiculele ce ofera servicii in aceasta latura enumeram: camioane, cap tractor cu platforma, autoutilitare, autobuze, cisterne si altele. Optimizarea rutelor va fi esentiala si ajuta la fluidizarea traficului retinand oarecum extinderea urbana.

Dube voluminoase

Servicii de transport marfa Bucuresti cuprinde o gama variata de autoutilitare special echipate sau standard cu diferite sisteme de siguranta. Daca ai multa marfa sau mobilier si ai nevoie de o masina cu un spatiu util mare apeleaza la noi. Iti vom pune la dispozitie masini cu un volum cuprins intre 11 pana la 30 metri cubi. Acestea au avantajul de a circula in orase, greutatea lor maxima admisa incadrand-u-se in limita restricitiei pentru circulatie. Vrei sa livrezi in diferite locuri pachete fragile sau cadouri ce necesita grija si atentie la manipulare? Iti prezentam diferite dube cu o platforma spatioasa de 10 metri patrati. Astfel vei putea aranja pachetele unele langa altele fara sa le deteriorezi sau sa le inghesui intrun loc ingust. Impreuna vom alege servicii de transport marfa Bucuresti cu cel mai scurt traseu in functie de ore si traficul aglomerat.

Autoutilitare cu lift hidraulic

Servicii de transport marfa Bucuresti cu lift – un serviciu special datorita oblonului ridicator hidraulic. Liftul hidraulic are un rol important atunci cand este vorba de greutatea marfii sau pentru distribuirea in diferite locuri. Platforma mobila are un rol esential in manipularea paletilor cu ajutorul lizei in spatiul de inacrcare al camionului. Majoritatea firmelor organizeaza distribuirea asezand pachetele sau coletele clientului pe unul sau mai multi paleti. Cutiile cu produse vor fi dispuse cu eticheta spre exterior facilitand scanarea la receptie. Produsele vor fi infoliate in folie strech incepand infasurarea de la baza paletului pana in partea de sus. Astfel incarcarea si livrarea paletilor se va efectua mult mai rapid si facil. Europaletii vor fi incarcati in spatiul camionului si se vor asigura cu ajutorul chingiilor speciale. Aceste servicii de transport marfa cu lift sunt solicitate in special la distributia marfii asezata pe paleti.

Confectiile sau hainele pe umerase

Servicii de transport marfa confectii, haine pe umerase, textile si imbracaminte pe stendere. Detinem autoutilitare special echipate pentru textile sau confectii pe umerase. Asigura-te ca vei colabora cu cine trebuie. Nu risca niciodata, confectiile si textilele au valoare mare, iar noi iti asiguram marfa pe toata durata comenzii. Confectiile sau hainele necesita o atentie sporita datorita faptului ca produsul trebuie sa ajunga in aceasi stare la client. Imagineaza-ti ca ai un eveniment de prezentat unde colectia ta va fi prezentata de fotomodele. Un eveniment bine organizat unde lucrurile trebuie sa mearga asa cum ai planuit. Cum ar fi ca furnizorul de servicii de transport marfa sa iti aduca unele rochii agatate sau sifonate? Ai mai avea timp sa le retusezi sau sa le aranjezi? Dubele sau camionetele noastre au in dotare bari speciale ajutand fixarea umeraselor cu haine sau imbracaminte.

Organizari evenimente

Ai de organizat un eveniment si vrei sa apelezi la o firma de servicii de transport marfa Bucuresti? Ai nimerit exact in locul potrivit. Noi te ajutam sa cari materialele in locatia unde se va desfasura evenimentul. Iti vom incarca produsele si materialele in ordinea amplasarii la destinatie. Vom tine evidenta fiecarui produs incarcat in autoutilitare sau camioane. Astfel ca tu sa nu uiti nimic important care sa compromita calitatea serviciilor oferite de compania ta. Autoutilitarele sunt la dispozitia ta atata timp cat este nevoie de ele in locul desfasurarii evenimentului. Ne implicam personal in montarea sau demontarea bannerelor, corturilor sau altor materiale. Informeaza-ne asupra materialelor si locul amplasarii in locatie iar noi le vom monta in locul tau. La cerere ta iti punem la dipozitie personal calificat in organizarea de evenimente. Apeleaza cu incredere, iar noi iti vom dovedii calitatea acestor servicii de transport marfa.

Relocari firme

Relocarea unei firme – un „eveniment” neplacut oricui. Chiar si asa, multe dintre companii isi schimba sediul frecvent datorita unor inconveniente. Pentru ca o relocare sa se deruleze facil, ai nevoie de anumite servicii de transport marfa. Exista multe firme specializate in relocari ce au personal calificat. Ele asigura demontarea si montarea birourilor, mobilierului sau a altor obiecte sau utilaje ce trebuiesc mutate. Mobilierul si obiectele fragile sunt protejate prin infolierea cu folie speciala strech sau aerata. Deplasarea produselor se va face cu personal calificat in manipularea acestora in spatii inguste sau pe scari. Se va tine cont de aranjarea in duba sau camioneta evitandu-se deteriorarea. Este necesara asigurarea obiectelor sau mobilei cu ajutorul sistemelor de fixare cu chingi si cricketi. Pe langa asigurarea fizica, asigurarea valorica este obligatorie. Interesati-va ce recomandari are firma de relocare inainte sa apelati la servicii de transport marfa Bucuresti.

Scimbari de domiciliu

In general oamenii apeleaza la servicii de transport marfa atunci cand schimba domiciliul. Majoritatea persoanelor nu se complica cu mutarea obiectelor masive, ambalarea sau manipularea lor. Chiar daca vi se pare banal, mutarea sau manipularea mobilierului sau a bunurilor nu este asa usoara. Daca vrei sa totul sa decurga cu bine, atunci va trebui sa te asiguri ca vei apela la cine trebuie. Diferite firme ofera servicii de transport marfa, insa putine isi ofera serviciile in aceasta latura. Asta se datoreaza timpului indelungat alocat unei astfel de operatiuni. O mutare necesita deseori demontaj si montaj, ambalare si dezamabalare, manipulare si aranjare cu mare grija pentru clienti pretentiosi. Daca firma la care ati apelat tine cont de aceste amanunte, atunci ati nimerit unde trebuie. Noi va punem la dispozitie dube sau camionete ce au volume diferite pentru bunurile dumneavoastra. Va oferim servicii de transport marfa Bucuresti si Romania.

Resturi de constructii

Servicii de transport marfa Bucuresti moloz sau diverse resturi din constructii. Molozul sau resturile ce raman in urma unor renovari sau demolari sunt o pacoste pentru propietari. In afara de problema greutatii, ele trebuiesc depozitate in spatii amenajate. Gropile de gunoi de la periferiile orasului au devenit neincapatoare tonelor de gunoi descarcate in fiecare zi. Directorii se confrunta cu aceasta problema de cativa ani si cauta solutii noi. Primariile pun rareori la dispozitie bene sau cuve servind depozitarea unor asemenea materiale. Exista insa o modalitate alegand servcii transport marfa Bucuresti si moloz. Se poate inchiria bena de la cei ce ofera servicii de salubritate contra unei sume de bani. Sau se poate apela la firme pentru ridicarea si deplasarea la gropile de gunoi, in spatii amenajate. Oferte de pret transport mobila cuprinzand manipularea, deplasarea si taxa de depozitare la groapa de gunoi daca este cazul.