Servicii

Servicii de transport
Oferim o gama variata de servicii in acest domeniu.

Transportul de marfuri bagaje sau alimente pentru persoane fizice sau juridice de la magazine sau supermarket la domicilui sau depozit. Acesta include la cerere, manipulare cu personal calificat.

Transport mobilier IKEA tip, dezasamblat sau piese intregi. Asiguram montaj sau demontaj in functie de cererea si necesitatile clientului. Deasemenea se poate asigura si manipularea pe scari sau cu liftul in blocuri, la case sau depozitele clientului.

Servicii de transport Dedeman, materiale de constructii sau electrice, vopsele sau feronerie. Placi de rigips si obiecte sau materiale lungi de dimensiuni mari care necesita dube cu volum mare de incarcare.

Transport Metro pentru clientii metro ce au nevoie sa transporte alimentele sau cumparaturile la domiciliu sau alta destinatie.

Livrari de produse sau cadouri pentru firme sau persoane. Te-ai saturat sa pierzi timpul in traficul aglomerat al Bucurestiului? Noi livram pentru tine cadouri, mesaje si alte pachete sau plicuri. Pretuieste timpul si folodeste-l in treburi mai importante.

Ai un produs sau mai multe si vrei sa le distribui? Intretinerea masinilor, platirea salarilor la soferi, consumul de combustibil, acte si alte probleme care intervin. Lasa-le in seama noastra, distribuim noi produsul tau la reteaua ta de magazine sau companii. Iti putem pune la dispozitie un depozit si logistica.

Servicii de transport

confectii

Cauti sa transporti confectii? Ai nimerit unde trebuia. Pentru ca noi avem autoutilitare special echipate pentru transportul de textile sau confectii pe umerase. Asigura-te ca transporti cu cine trebuie. Nu risca niciodata, confectiile si textilele au valoare mare, iar noi iti asiguram marfa pe toata durata transportului.

Ca sa nu aveti grija marfii sau a transportului pe care l-ati comandat, ne puteti urmari pe GPS pana la destinatie. Fiecare masina de transport este echipata cu GPS tracking, astfel incat puteti controla cand doriti unde se afla marfa dumneavoastra.
servicii de transport animate van